Tibetaanse Terrier Informatie
het uitkiezen van een pup

tibetaanse terrier pups

U kunt bij ons geen pup bestellen via het internet. Heeft u interesse of wilt u meer informatie over onze pups of over het verwachte / geplande nestje, neemt U dan telefonisch kontakt met ons op, we staan u graag vrijblijvend te woord.

Na het telefonisch gesprek is het mogelijk om ons een bezoekje te brengen, waar u kennis kan maken met de volwassen honden om zo een indruk te verkrijgen van het ras. Want een pup is immers altijd verleidelijk, maar hij zal zo worden als de volwassen hondjes en dat is wat u krijgt.

Mochten de pups nog niet geboren zijn is het mogelijk om u op te geven om in aanmerking te komen voor een pup. Zijn er pups dan zult u ook kennis kunnen maken met deze kleintjes. Een keuze maken is niet altijd even makkelijk, laat u zich ook door de fokker begeleiden in deze. Vaak wordt er al naarstig opzoek gegaan naar een bepaalde kleur, natuurlijk mag u een voorkeur hebben, maar ook het karakter van de pup moet bij u en uw gezin passen.

Er wordt nogal eens gedacht als er nog een pupje beschikbaar is, dat dit een mindere keus zou zijn, niets is minder waar, een moet nu altijd de laatste zijn en dit behoeft niet de minste te zijn, het kan zelfs zo zijn dat de fokker deze wat langer achter de hand heeft gehouden, voor als deze toch in de verleiding zou komen om er zelf een aan te houden en dat is dan natuurlijk een pup die op dat moment veel belovend is.